HELP! Er brandt een lampje…

We hebben er allemaal weleens mee te maken. Onderweg naar uw bestemming begint er een oranje en/of rood dashboardlampje te branden. In veel gevallen weet men niet direct wat eraan de hand is. Wij hebben alle apparatuur in huis om uw auto vakkundig uit te lezen en te herstellen!

 

De boordcomputer

De auto’s van tegenwoordig zitten boordevol elektronica. Hiervan heeft u veel gemak maar soms ook wat ongemak. Alle elektronica is verbonden met de boordcomputer (ECU, engine control unit). Deze computer bewaakt continu of alles nog naar behoren werkt. Denk aan: remlicht, richtingaanwijzer, de airco, oliepeil, motordelen etc.

 

Help er brandt een dashboardlampje!

Is er iets mis met uw auto dan zorgt de computer ervoor dat er een rood of oranje lampje gaat branden.

  • Oranje lampje: Laat de oorzaak zo snel mogelijk controleren en verhelpen
  • Rood lampje: Stop zo snel mogelijk en breng uw garage op de hoogte

 

Apparatuur

Wij hebben alle apparatuur in huis om alle (ook ingewikkelde) storingen uit te lezen. Een code geeft aan wat voor soort defect er is. Na de diagnose kunnen ze adequaat aan de slag om de storing te verhelpen. Daarna wordt het systeem gereset.

 

Uitlezen kost tijd

Het uitlezen en stellen van de juiste diagnose kost tijd. De ene storing kan het gevolg zijn van een andere. En dan wordt het zoeken. Wij zijn getraind om elke storing op te lossen. De kosten voor het uitlezen van de computer vindt u terug op de factuur.

 

Voorkomen is beter…

Er zijn veel weggebruikers die de noodsignalen van de auto negeren en doorrijden met een storing. Hierdoor ontstaat er het risico dat er belangrijke onderdelen van de auto kapot gaan, met hoge kosten als gevolg.

 

Brandt er een lampje op uw dashboard? En weet u niet wat er aan de hand is? Ga direct even langs, of bel ons even, meestal is de storing zo verholpen!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0523 - 612288 jeroen@autobedrijfthalen.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0523 - 612288

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×