Wat is PCA?

PCA Merkspecialist in Peugeot & Citroën | Auto-onderhoud voor Peugeot & Citroën

Bent u op zoek naar een Merkspecialist voor auto-onderhoud en reparatie aan uw Peugeot & Citroën? PCA Merkspecialist is een onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in de merken Peugeot & Citroën.

Auto-onderhoud voor uw Peugeot & Citroën

Wij als PCA Merkspecialist zijn gespecialiseerd in onderhoud aan uw Peugeot & Citroën.
Bent u niet in het bezit van een Peugeot & Citroën? Niet getreurd, onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen. Wij staan altijd voor u klaar!

PCA is meer dan auto-onderhoud

PCA is een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Peugeot & Citroën. Service verlenen en kwaliteit leveren aan de Peugeot & Citroën rijders is voor de leden vanzelfsprekend. Een kwestie van vertrouwen. De PCA Merkspecialist is dé plek voor auto-onderhoud aan uw Peugeot & Citroën of ander merk auto! Tevens kunt u bij ons in Dedemsvaart terecht voor de beste Peugeot & Citroën occasions.

Voordelen van de PCA Merkspecialist

  • Gespecialiseerd in Peugeot & Citroën
  • Eerlijke service
  • Faire prijzen
  • Betrouwbare occasions

PCA Merkspecialist: Een compleet aanbod voor uw Peugeot & Citroën

PCA Merkspecialist wordt aangestuurd door ABC Automotive die ook andere succesvolle merkformules aanstuurt, zoals: TOP MerkspecialistVETOS Merkspecialist (Toyota) en MBSG Merkspecialist (Mercedes-Benz). In totaal zijn 120 autobedrijven aangesloten bij een van de formules van ABC Automotive. Voor al uw Auto-onderhoud kunt u bij ons terecht!

PCA Thalen biedt:

Merkspecialist

Voor de PCA Merkspecialist gelden een aantal toetredingsnormen. Aansluiting bij BOVAG. Minimale eisen en aflevervoorwaarden zijn bij BOVAG vastgelegd. Ook de bedrijfsuitstraling, klantenbehandeling en klantenbegeleiding en up-to-date kennis van de monteurs zijn vastgelegd. PCA voert een gezamenlijk beleid van advisering voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales tot en met de uitstraling van de PCA organisatie.

PCA Merkspecialist Dedemsvaart voor auto-onderhoud aan uw Peugeot & Citroën en meer!

‘PCA Merkspecialist Autobedrijf Thalen is een onafhankelijk autobedrijf gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Autobedrijf Thalen en/of PCA Merkspecialist is op geen enkele wijze verbonden aan een van deze autofabrikanten.’

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0523 - 612288 jeroen@autobedrijfthalen.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0523 - 612288

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×